Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Young love


I love U

You're the most beautiful I've ever seen
More in love I've never been
Every time I see your smile
I stop and stare for a while
You're the one in my dreams
It's just like it seems
I'm in love with you with all my heart
I'll never want us to be apart




Fri vers av Julia Z
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-21 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Z