Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julia z 10 år


Du&Jag

Du&Jag
Om det en dag blir du & jag så blir jag glad.
Jag skulle ge allt för att få någon som dig.
Du är som i en dröm i hörseln av en forsande ström.
Och ut från strömen till stora havet där simmar du
utan en aning vart du är å ska ta vägen.
Om jag kommer & räddar dig,blir det du och jag ? en vacker dag?




Fri vers av Julia Z
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Z