Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av dig

Vid horisonten stiger du som en sol så vacker.
Ett magiskt ljussken sprider sig över den snö beklädda
marken och trots minusgrader kommer du med värme.

En famn så varm omfamnar mig.
Släpp mig inte, för här vill jag stanna!
Din hand i min, tillsammans vandrar vi
vidare genom vinterlandskapet.
Snön knastrar under våra fötter när vi vandrar sida vid sida.

Tack för att du gör mig glad, tack för att du är du!




Fri vers av Vincent Darling
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-21 22:01



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Titta så fin den är! Duktiga du.

(man mår bra av att lyssna på mig ibland)
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling