Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Keats

Som John Keats en gång sa;
"Kommer inte dikten ut
naturligt som löven på träden
är det ingen idé att skriva"

Hans penna skapade
magiska världar
Skönhet som var tidlös

Han är borta från jorden
men hans ord lever kvar
ty kärlek och förlust
föråldras aldrig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-12-22 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta