Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 22 december, om Ny M.




Bara nu

Var här nu bredvid mig hos mig sovandes
som ett barn
medan jag vaket låter mitt finger
följa dina ansiktkonturer:
de nästan raka ögonbrynen,
den lilla dippen på slutet av näsan
och de fylliga kyssbara läpparna.

Jag lovar vara så försiktig, försiktig
att du inte vaknar och tittar på mig
med svarta ögon,
så försiktig att du bara fortsätter
med avslappnat ansikte och ro i själen
att sova under samma varma täcke som jag.

Och bara denna flyktiga tanke
av din hud mot min,
din doft i min näsa
och din uppenbarelse i min syn
får mig rysa av välbehag
så kom bara kom nu
och sov här bara här - i min famn - nu.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Carin
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin