Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnen gråter

jag lurade dig
drog motvilligt upp mungiporna
ville inte avslöja det som fanns bakom min rygg
trodde inte att du var redo för det
i böckerna du läser
i filmerna du ser
har de aldrig nämnt något sånt
jag la handen på din kind
du frågade varför den var så kall
jag sa att jag fryser lätt
men jag ljög igen
det var inte jag som var kall
det var allting bakom min rygg

jag har gett upp mitt eget krig för längesedan
inte brytt mig om hur var eller när jag dör
men när barnen gråter
då vill jag kriga
och blodig vinna för deras skull




Fri vers av Martin Eld
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld