Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig för sånt

strålkastarögon
dömer mig
jag gömmer inte mig
blinka rött
blinka dött
jag är inte rädd
inte för sånt
jag har ingen akilleshäl
jag är akilleskropp
ler med blöta kinder
ät mig
kannibal
du kan aldrig nå mig
jag vet
att du aldrig vet




Fri vers av Martin Eld
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-06 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld