Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomsteräng

tårar faller som bomber
den enorma glaciären smälter
allting glider isär
liemannen skär i tystnaden
smärtan skrattar som en djävul
allt är slut
det fanns en blomsteräng
med en gloria runt
där blommorna sträckte sig
ända upp till solen
bladen var stora som moln
varm som kärlek
nu är allt betong
asfalterat
dött
slut






Fri vers av Martin Eld
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-24 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld