Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sista jag vill säga... http://open.spotify.com/track/3n7zpzU7C4Ik7U84a4Jj0O


Jag är ledsen

Jag är ledsen
för att hjärtat
ville för mycket

för att jag
glömde lyssna
och vänta in

för att jag höll
dig för tätt intill

för om jag tog
mer än vad jag gav

jag är ledsen för att
jag blåste ut dina ljus
i iver att tända
alla på en gång


förlåt.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 868 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2010-12-24 15:30



Bookmark and Share


  Ann-sofie.
gud vilken berörande text,vackert skrivet fällde en tår..
2011-02-09

  Emme VIP
Väldigt väldigt vacker, bokmärks på direkten!
2011-01-05

  LenaJohansson VIP
vackert..
2011-01-03

  passionsblomman
Så vacker så vacker!
2011-01-03

  Svartsilver
Jättefin är vad denna är
2011-01-02

    ej medlem längre
Tycker om.
Mycket.
2010-12-29

  Niara
tog för mycket?? Inte gav då? Vacker dikt hur som helst.
2010-12-29

  KristinaE
känner in och känner så - kärleken står i brand! Väl skrivet!
2010-12-29

    Max Poisé
Vackert, rent och vansinnigt bitterljuvt!
2010-12-28

  TT
...läsvärd...tänkvärd...bra...!!!
2010-12-28

  volaille
varför är det alltid när man vill det som mest som det blir såhär .... grymt bra text
2010-12-27

  Anna Liljestrand
Stillsam och ärlig.
2010-12-27

  M_Franke
Åh va jag känner igen mig, så vackert & mkt berörande
2010-12-27

  Ninananonia VIP
Fin dikt! :)
2010-12-25

  Junitvillingen
Bokmärker på studs!! Blir grymt berörd av dina ord. Kärlek är inte bara underbar, den kan smärta också - men hur ska man på förhand veta att man ger för mycket? OM så nu är fallet...Hur som helst är din dikt en av de mest smärtsamma - men också vackraste - som jag överhuvudtaget läst. *Kram*
2010-12-25

  Mila
bra!
2010-12-25

  Anna*
Berörande starkt skrivet. ♥ God fortsättning
2010-12-25

  greajt
oj, så mycket men ändå bara en sak
väldigt bra
2010-12-24

  Maiah VIP
Ett starkt inre samtal och sååå smärtsamt...
Det visar på ett hjärta av guld...och massor med insikt, känslighet och hopp...kram
2010-12-24

    ej medlem längre
Skört och vackert
rör orden vid hjärta.
.... Fint o så mänskligt.
2010-12-24

  Sophie Jennifer
Så fin, men ändå så sorglig
2010-12-24

    ej medlem längre
tycker om
2010-12-24

  Suzy med punkterna
Vackert men också sorgligt att läsa.
Kramar
2010-12-24

  malin...
Fint,starkt och insiktsfullt. Gör ont att läsa men samtidigt - vackert.
2010-12-24

  LenaJohansson VIP
vilket fint budskap...och så bra skrivet
2010-12-24

    ej medlem längre
En Julkram ,visserligen från fel person kan tro-dock en julkram till dig fine skrivarvän!
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP