Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ger julfrid

Den lilla pojken satt i tomtens knä. Tomten frågade; "Vad önskar du dig av tomten?"

 

Pojken funderade en stund och därefter sa han; "En glad och lycklig mamma."

 

 

 

Kärlek skapar julstämning och ger julfrid. 

God Jul!

 




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-24 11:21



Bookmark and Share


  M.A.J.R
God jul och gott nytt år :) Tack för denna härliga text=)
2010-12-28

  Robert Almgren VIP
Underbart som alltid med dina texter. God jul!
2010-12-24

  PPQ
kärlek till dig god jul
2010-12-24

  Anna*
Tänkvärt! Verkligen en effektfull text!
2010-12-24

  Johan Bergstjärna VIP
Fint! God Jul!
2010-12-24

  Niclas Petersson VIP
Fint. Precis vad det handlar om.
Gillar.
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP