Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek,kanske eller bara just saknad av densamma


Kornhamns Sorg

Minnet av dig har dröjts sig kvar
på platser i stan
som jag inte vill undvika,
men som jag ändå går runt.
Platsen där vi kysstes finns spår av passion,
trottoaren har flagor av våra blickar,
av våra fingrars beröring.
Stadens ljus, har tonats ner,
glittret på riddarfjärden har drunknat
skeppsholmens silhuett är inte längre...
Du finns, men inte här,
saknaden, längtan ,vill inte dö,
du var mitt allt,
den stora kärleken,
vill inte leva, ,
men är för nyfiken för att dö.
Feb.2009




Fri vers av Zinc Alloy
Läst 85 gånger
Publicerad 2010-12-25 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zinc Alloy