Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så, ännu mer impulsiv skrivning.


Vänta inte med att älska

jag ska älska
Jag ska inte be om lov
Jag ska inte tänka
Jag ska älska
tills jag blir sårad
tills jag faller
tills jag inte kan ta mer
då ska jag älska lite till

Jag ska vara rädd
Sen ska jag vara modig
Jag ska glömma
Sen ska jag minnas
Jag ska gråta
Sen ska jag le
Jag ska leva
Sen sa jag dö
Men först ska jag älska

Följ ditt hjärta
och älska
Allt kan gå fel
Men vad gör det?
Om allt kan gå helt rätt med?

Btw
Vänta inte med att älska




Fri vers av Den outtalade
Läst 990 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2010-12-26 02:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, så perfekt, så bra.
2011-02-08

  greajt
oj. verkligen det jag behövde läsa nu
brabra,
mmbra
2011-01-27

  F.
Väldigt sanna, vackra rader.
2011-01-27

  Erik Hall
Mycket bra skrivet!
2011-01-26

  Julio VIP
Mycket vackert^
2010-12-27

    Jossan Ström
riktigt bra skrivet, skönt flow i texten! :)
2010-12-27

  Sophie Jennifer
Bra! Impulsivt är precis som det ska va
2010-12-26

  ramsesII
Vilken bra uppmaning! Tack för tipset.../M
2010-12-26

  Didilou
riktigt bra text, dom impulsiva blir oftast bäst!
2010-12-26

    kattattack
så himla vackert skrivet
2010-12-26

  Anna*
Kärleken är viktigast av allt. Bra!
2010-12-26

  PPQ
riktigt bra
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade