Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRD

God Jul!
Taxichauffören stack fram kardan.
Ja, tack detsamma- hittar du vägen?
Tror du på Gud?
Nä, det gör jag inte.
Jag studerar teologi, ska bli själasörjare och hjälpa ungdomar.
Här bor jag.
Dubbel taxa nu på julafton.Tackar, jag ska be för dig i kväll.
Ja gör det.
God Jul!




Prosa av vera gade VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-27 22:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
verkligen så underfundigt säkert poeten här har svingat pennan,

ett klart bokmärke,
2012-09-02

  Jaseph
Känns autentisk, tyvärr.
Vasst och bra!
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP