Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orions bälte

Tre vise män
blinkar till mig
en av dem
är min,
kom du vise
och lys upp
mig..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 20:23



Bookmark and Share


    papillon
Altinak, Alnilam och Mintaka........
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Shifra