Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
december 2009


Vintern, kylan och den frostbitna själen

när ögat nästan
fylldes över

tog han modet
att andas ut

kippade andetag framförde
hans ångest





"Du,
du ska vara stolt"


En odör av
förlegen vodka
spreds
hos de som inte
förstod






Fri vers av Dekadensen
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-30 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dekadensen