Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontandikt mot dig

sluta förarga mig

lägg av

nu stänger jag dörren till mitt förflutna
mitt gamla

på er parasiter

adjö falskhet och ytlighet




Fri vers av Dekadensen
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 00:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag säger också gärna "Good-Bye" till dessa två föraktligheter ......
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Dekadensen