Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En före detta vän inspirerade mig att plötsligt rapa upp denna text som jag totade ihop under mitt sista år i skolan. Under eftermiddagen har jag sedan någon tid kommit att lyssna en smula på 'repeat' till chansonen 'La mer' av Charles Trenet


På frågan om han trodde på ett liv efter detta svarade yrkesmördaren följande





- Jag är inte rädd
för gud eller
för att dö.

Men jag vill
heller inte få
veta av som

helvetets existens, eftersom
om det är
där jag hamnar...

...jag riskerar att
få bekanta mig
en smula mera

med mina fina
före detta vänner.
Det skulle smärta

mig mera än
jag är beredd
att som erkänna.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-30 16:36



Bookmark and Share


  peter markurth
bra, tur att livet är både himmel o helvete..samt att något liv efter detta ej finns, pust
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP