Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten handlar om att mitt hjärtat så småningen om blir frisk


så småning om....

Släcker alla lamporna
i mitt lilla rum

Tänder alla ljus
av doftande lukter

Sätter på lugnande musik
av lunghet

Sitter vid fönstret och titta upp bland stjärnorna
med mitt tänkande minnen som sitter vid hjärtat..

Känner mitt bultande hjärta
av lunghet

Känner att mitt hjärtat
öppnar sig lite granna

Känner att mitt hjärtat
saknar kärleken

Känner att mitt hjärtat
saknar minnerna med Matte

Känner att mitt hjärtat så småningen om
blir frisk

Känner att mitt hjärtat
fick krafter tillbaks

Känner att mitt hjärtat
börja öppna sig ur från de iskalla

Känner att mitt isfrusna hjärtat
börja spricka ur av värme

Mitt hjärtat säger
att den är inte redo än för kärleken

Mitt hjärtat säger
att den är sårad lite granna

Mitt hjärtat säger
att den är rädd för närheten

Mitt hjärtat säger
att de behöver lunghet

Mitt hjärtat säger
att de kan gå ett steg framåt

Mitt hjärtat säger
att den behöver vila

Mitt hjärtat säger
\"en vacker dag kommer den blir helt frisk\"




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-12-06 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson