Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hård kamp i livet

de är ingenting att gråta för
de är ingenting att vara deppig för
de är ingenting att vara rädd för någon
de är ingenting att vara svag för

Alting är borta nu
på den mörka grunden

Och

på väg in till ljuset

går jag vidare på nytt...

Allting var så jobbigt, men jag hade min styrka
vilket jag klarade av allt,

Som en tung berg vandring
på flera timmar

Till sist nådde jag upp
på berg topp.....

och Vann på allt hård kamp.........




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-10-03 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson