Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om mig själv och min framtid


Mina tankar

Jag är en människa
som har min hjärna

Jag är en tjej
som tänker om plugget
och framtiden
och livet

för mitt framtid vad de skall komma hända
för mitt plugg när jag blir klart..

och för mig själv....

Jag är en sorgsam tjej
som saknar efter kärlek och närhet

söker och söker
men hittar aldrigt nån kille

som passar mej

när de gäller ett förhållande....

Undrar ibland
varför lyckas mina vänner få kärlek och närhet
som förhållande

Men inte mej...

De känns tomt
som en grått moln

Allt är så tyst
och ensamt..

Så deppig...

Mina tankar
är som en vågande hav

som simmar
upp och ner
upp och ner

När jag tänker
om Min framtid
och livet..........

Om mig själv....

Och ibland oroa
jag mig för onödan..




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-11-23 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson