Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt från år 2004 om en ros och kärlek... som jag saknade verkligen..


En ros

Ge mig en ros
då får du kram av mig

Ge mig en ros
då får du puss på kinden av mig

Ge mig en ros
då får du kyss av mig

Ge mig en ros
då älskar jag dig

Ge mig en ros
då blir jag lycklig

Ge mig en ros
då håller jag din hand

Ge mig en ros
då ger jag dej kärlek

Ge mig en ros
då är du en gåva för mig

Ge mig en ros
då är du en fin kille

Ge mig en ros
då är du min drömprins åt mig....




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-12-06 20:40



Bookmark and Share


  Adrian Arian
Ge mig en ros
då ger jag hundra rosor
tillbaka
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson