Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att säga adjö.


Om jag säger adjö
redan innan vi hälsat
så kanske det inte gör så ont
när vi skiljs. Om det skulle visa sig
att jag kan komma
att bry mig om dig




Fri vers av Tina-sol
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-30 23:56



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket berörande .. om längtan och rädslan ..!
2011-01-04

  Alfie M
En liten dikt som jag tror är ganska sorglig.
Öppnar en liten springa i en dörr. Anar mycket på andra sidan...
Så som jag vill att poesi ska vara.
2011-01-04

  Tillbringaren VIP
Min tolkning: att inte släppa in, för säkerhets skull. Insiktsfulla, sötsorgliga tanke. Tycker om ditt lilla stycke.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol