Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en sorts rap. När det gör som allra mest ont och jag bara mest har lust att hoppa från sjunde våningen, då kan det hända att jag skriver saker i den här stilen, för att få litet utlopp för alltings jävlighet.


Och nu litet äkta poesi, när den är som sämst.






Det finns folk som vet
hur att göra andra så illa.
Andra sitter vid köksbordet
tar sig en öl eller lägger in en prilla.

Ibland väljer man mellan en billig klocka
och en oansenlig docka.
Det ena kunde man tycka gott skulle räcka.
En väckarklocka med ringfunktion
borde också kunna väcka.

När det sitter en tös
och på gossen sin rider
får man allt hoppas att bajset
ur rumpan hennes ej också ut glider.

En tokfan är jag
men jag rår inte för'et.
Sitt inte där och dröm
se till o skicka mig brödet o smöret.

Här, tag dig nu en
redig sup till sillen
och är du väl törstig
tag dig en till en.

Av maten skall du frossa
och suprekordet krossa.
Du sitter här och äter
medan du sjungande gal likt ena tupp
sedan står du på toa och stillsamt kastar upp.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-31 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP