Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRANDFYND

LYFTER DIG FRÅN DIN TILLVARO -
DU VÄGER LÄTT
TAR DIG MED MIG -
MED VILKEN RÄTT

VILL BARA HA DIG NÄRA
KÄNNA DIN SÄLTA DIN YTA
DE SA DU VAR TUNG ATT BÄRA




Fri vers av picpic
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

picpic
picpic

Senast publicerade
LUGN
Skatfrun
LYFT
STRANDFYND
* Se alla