Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUGN

GODMORGON MITT HAV
IDAG ÄR DU GRÅTT
HAR VINDARNA GETT DIG NÅGON NATTRO
DU TRYGGHET SOM VAGGAT
TÅNG OCH KLIPPOR TILL SÖMN




Fri vers av picpic
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-03 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

picpic
picpic

Senast publicerade
LUGN
Skatfrun
LYFT
STRANDFYND
* Se alla