Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var inte kär

jag var inte kär.
men jag gillade hur han tittade på mig.

som om han studerade mig, mina läpprörelser, min blick, och beundrade dem.
jag kände mig fin, som om jag faktiskt var något att studera, beundra.


jag kommer nog inte hitta någon likadan.
som tittar, studerar mig sådär.




Fri vers av grubbleri
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-01 02:52



Bookmark and Share


  aol
så fint äkta skrivet, och berörande har varit med om samma sak,
2013-09-01

  blaite
Vilken fin text
2011-06-17

  Anna*
Fint komponerad betraktelse som dröjer sig kvar på sista ordet ...
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

grubbleri
grubbleri