Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken borde inte vara svårare än ett par jeans


Kärleken borde inte vara svårare
än ett par jeans
som blivit liggande på golvet

En enkel rörelse i att plocka upp dem,
släta ut,
vika ihop och in i lådan.

Kärleken borde inte vara svårare
än disktrasans rappa dans
över diskbänken

men ibland blir det inte av
och jeansen blir liggande.




Fri vers av Tina-sol
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-01 13:43



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
fast det kan vara så tråkigt med att lägga in kläder, så ordnat som man (=jag) inte alltid vill ha det. Då är kärlek så mycket roligare, så mycket rörigare! - Tack för en riktigt bra text!
2011-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken är mycket svårare än så på grund av människans egen inneboende ondska.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol