Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues för januari

Faller in i
en dag
utan ljus
spelar det någon roll
vilken musik som finns
i bakgrunden


I avgrunden
finns
mina händer
bankandes
på ett brunnslock
avloppsdeodorant
under mina armar

Vem bryr sig
om
en kuk utan stake
härnere
kallar dom mig
för
mannen utan
resning

Jag vill resa
upp
i ditt sköte och skjuta
dig full med framtid
men inte ens råttorna härnere
har en tro på mig

Jag sitter i fällan
i skiten
det enda som värmer är spriten
men flaskan är
så stor och
jag är så
liten

Pest och pina
jag dog av en stressmina
nu är inga
val mina

Kastratsångare
skriker i mina öron
massmördare
bäddar min säng
blod faller som regn
mitt paraply
är rött
natten är
min enda räddning




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-01-01 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan