Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång dags färd mot natt

Släcker lampan
kammar ut mitt hår

sidenlinne
bomullslakan

Glömde torka av
sminket sen igår




Fri vers av Tina-sol
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol