Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, ett fyrverkeri av dagar

 

Ett nyfött år
vaknar till
bland krutdoft
och oförlösta pjäser.

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-02 11:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Fyndigt!
Jag skulle önska få förlösa en pjäs detta år - ja!
2011-01-02

  Måna N. Berger
En riskfylld plats för nyfödda år att vakna till, oförlösta pjäser är oberäkneliga! Men lycka till, lilla nya året!
2011-01-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin öppning på alla luckor
2011-01-02

  anits VIP
Fina rader, det är alltid lika spännande
när det nya året börjar med sina oskrivna
blad
2011-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Spännande. Alltid spännande.
2011-01-02

    ej medlem längre
vilken inspirerande liknelse! tack!!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP