Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolores längtan

Som smärtan har gjort.
Sökande till det andra.
Växer hålet i det inre.
Slänger vidare,
det brustna hjärtat.
Ett kall för det svikna.
 
En vanlig vardag.
Längtan till
sötma och salt.
Fryser i diket.

Skymningen har börjat.
Närmar sig stupet.
Ett försök
att vara vanlig.
Brödet är nästan slut.
 
Vet en del och blöder.
Känner sorgen och
den kalla frusna jord.
En orsak bland tårar
i befolkningsantal.

Flämtande låga
i mörkrets dräkt
och vindarna
och vågorna frågande.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 13:39



Bookmark and Share


    99knivesinside
"Vet en del och blöder." <3
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP