Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnslig

Vi vet allt
Sägs det
Vi vet allting om årtal vi aldrig upplevt
Endast text på papper
Vi kan räkna tills det inte längre finns något att räkna till
Och vi kan alla världens språk, kommunicera på en nivå ovanför Dem

Men någonstans i vår kunskap förlorade vi
Någonting försvann
Vi försöker gå tillbaka, hitta det
Men det finns kanske inte längre
Tror vi
Vet vi
Antar vi

Men säg mig
Om vi är så intelligenta
Hur kommer det sig att vi inte vet nånting?




Fri vers av November Night
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 20:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en mye tänkvärd text, kanske särskilt med tanke på att ungdomar ofta nog upplever sig förbisedda samtidigt som andra åldersgruppers representanter brukar klaga på att allt som räknas, numera, är ungdom...
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

November Night