Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter

Det här är en förbättring
Jämfört med vad?
Från gudomlig
Till bra

Men jag blir ju bättre
Du påminner mig varje dag
Din mun full av epitet och beröm
Sanningen är att sanningen gömde sig
Er lek var kurragömma, och du glömde att leta

Så jag borde ju tro dig
Borde berätta hur fel allting annat är
Hur du var den som gjorde mig bättre
Med dina svaga ord av "sanning"

Så jag hoppar väl då
Det som jag ska klara så bra
Blundar och faller
Mitt försvinnande är givet
Men jag anpassar mitt liv
Efter att bevisa dina fel




Fri vers (Fri form) av November Night
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-08-17 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

November Night