Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp






jag lägger ut min kropp på eBay
skriver något desperat om
behov av en själsfrände

hoppas på att någon kan älska i alla fall
delar av mig




Fri vers av ModeMelissa
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En signal som sänds rakt ut i cyberrymden och vars innehåll det nog är många av oss som kan dela. Själsfränderna är ju tyvärr few and far between och några av dem går även förlorade på vägen. Men detta betyder dock inte att de inte finns. Ibland får man bara försöka att slå sig till ro, leva ensam ett tag och ha förtröstan på att någon kanske så småningom dyker upp. Tålamodskrävande förvisso, men å andra sidan går det alldeles utmärkt att leva solo om man bara trivs med sig själv som sällskap. Men älskade vill vi nog också alla bli, helst förstås helt och hållet, men i brist på detta åtminstone delvis. Jag tycker att den här dikten bär på ett väldigt milt, mjukt och allmänmänskligt innehåll. Ett hopp och en stilla förtröstan på att den längtan man känner en gång ska finna ett svar och att alla drömmarna ska gå i uppfyllelse.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

ModeMelissa