Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du snälla vänta snälla håll ut






missbrukar
hallonbåtar, kvinnor och män i olika former
hårda, mjuka kurvor
då jag lever upp till bergochdalbana med
mitt samliv
,
en slags oskriven drog
blir det att vara jag
då inget annat
förutom min egen existens
stämmer samman
med känsloflödet
som pulserar fredagsnatt mellan mig
och andra kroppar










Fri vers av ModeMelissa
Läst 403 gånger
Publicerad 2011-06-18 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ModeMelissa