Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spis sökes

Vintern rasar
blodet rusar
frusna musar
vilsna kusar

Hoppet fryser till is
och på alla sätt och vis
kan vi nu behöva en spis
både ute och
inne




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2005-12-07 06:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt !
Tycker nästan det hade räckt med bara stycke två. Det säger så mycket, bara det.
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan