Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be

Jag inger
och utger
tills min kropp
är tom
reserven blinkar
ångesten
vinkar
röven överaskar
isen

Någon tycker det är värt besväret
att greppa mina blåa fingrar,
jag tycker någon är Gud

Ibland
hinner man inte ens be




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 199 gånger
Publicerad 2005-12-07 06:10



Bookmark and Share


  Propella
Wow Ola, du har överträffat dig själv! Denna text går i en rasande fart, för att bromsas upp tvärt - underbart!
2005-12-07

  Teresia Ridell
Jag gillar tankegången i den här !
Hur man kör slut på sig själv, men så plötsligt kommer någon till ens undsättning fast man knappt hunnit inse hur illa man ligger till.
Men tycker du ska ta bort "röven överraskar isen".
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan