Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång du reser


det är bara
när du finns i mina armar
du verkligen är hos mig

varje liten rörelse
varje litet försök
att slita dig loss
är en resa bort från mig

är för mig en resa
bort från mig

jag blir en annan
i varje liten förändring
som inte är åt mitt håll

du bryter min lag
varje gång du reser

manipulerar så enkelt
gudarnas trådar

varje gång
du reser




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 253 gånger
Publicerad 2011-01-02 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander