Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felicia andropopova


hon separerar sig i sin strävan bortom norm
finfördelar sig själv, placerar ut sig som små fragment

lägger an,
prickskjuter män
som helt saknar mening

drar hem dem till ett rum i sitt huvud
håller dem gisslan, avslutar dem
tuggar i sig dem, spyr upp dem
dricker sitt eget piss, kokar deras själar
hänger kropparna, i tunntarmarnas ludd
och onanerar

säger baby kiss me
baby kiss me, im so sorry

städar rummen i sitt huvud
klorin, kallavfettning, syratvätt
benzodiazepiner, barbiturater
spyr upp, rester av meningslöst kött

hittar nödutgången, sover
uppkrupen i sig själv som en honkatt
låter sömnen limma henne samman
låter sömnen göra henne hel

drömmer, om män som saknar mening
centrifugerar, män som saknar mening

sover i våld, vaknar i nöd
finfördelar sig själv
placerar ut sig som små fragment
gillrar fällor, sminkar ögonfransar
målar läppar

lägger sitt ena ben över det andra, under bordet
ser en meningslös kropp, och siktar




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-12 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander