Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtfullt

Haikupoeter
trängs i soffan med
Agatha Christie




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-03 14:00

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underfundig och skön.

Dussinpoeter
trängs i soffan med
Camilla Läckberg

Det bara kom
2011-01-04

  Annie b'larsson VIP
Den var klurig...men jag tror du har rätt!
2011-01-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Månfald låter fint men mångfald ska det vara, förlåt
2011-01-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin
Månfald
2011-01-04

  Cadena
Mysig och klurig text! Och en som gör att man kan dra ut litet på helgerna känns det som ... För den har också en stor igenkänningsfaktor tycker jag.
2011-01-03

  prinscess VIP
väldigt bra ihopknåpat
2011-01-03

    ej medlem längre
ordens bästa värld där alla kan mötas i en soffa!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP