Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minst och sist

Liten, sur och rädd
hänger på gärdsgårn
en vante

Gammal och pratsjuk
hänger på grinden
en farmor




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-03 15:33

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha skoningslös jämförelse
2011-01-07

  Gunnel Eriksson VIP
Intressanta kontraster får du fram
i den här!
2011-01-04

  Arja Söderfeldt
Jo. Båda vill jag hålla i handen.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP