Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlöst leende.


Dig förutan
slocknar himlens alla stjärnor
och mitt leende mister sitt namn

Dig förutan
luras sömnen tro
att den lägger sig
att dö

Och om orden tappar färgen
blir det svårt att hitta mening




Fri vers av Tina-sol
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-03 18:59



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket ömt, vemodigt och vackert!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol