Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stolt hjärterdam och en annan kung

Förlorad
Jag är
För skojs skull

Det blir enklare så

~

Jag är för stolt
För kärlek
Kär
Lek
Låt det vara det
Vår barnsliga lek
Kurragömma
I det mörka
Och monster under sängen

Men om vi skulle vara allvarliga
Då skulle jag inte tveka
Att skjuta
Att gråta
att gå i sönder

Lite kär
Mycket lek


Omvänt


Nej darling, tänk inte på det
Jag kan vara dam
Du kan vara kung

kortlek




Kort
lek
av
kär
lek




Fri vers av Den outtalade
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-03 23:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är damen
han är kungen

du har esset
2011-02-08

    ej medlem längre
gillade den inte särskilt, men så kom sista stycket där och som det föll på plats
2011-01-09

    vilgot hellros
härlig
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade