Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på dig ibland

Jag brukade
värma mig
i din skugga

och i tystnaden
mellan kyssarna
brukade jag
titta dig i ögonen och tänka

"det är omöjligt att bli
mer lycklig än så här"

och när vi älskade
visade din hud
mina händer vägen

de minns fortfarande
varenda liten centimeter



jag tänker på dig ibland.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2011-01-04 19:37



Bookmark and Share


  Line W
Detta är i sanning vackert!
2011-01-17

  Aisha VIP
så naket smärtsamt

så vackert
2011-01-06

    ej medlem längre
Ingen kan säga att män inte kan känna djupt-detta är djupt och mycket vackert-manlig saknad tänker jag,viss om att jag vet vad det betyder!
2011-01-05

  wildrose
Så vackert men samtidigt sorgligt.
2011-01-05

  Emme VIP
En mycket vacker dikt om äkta kärlek med sorg i...
Bokmärkes..
2011-01-05

  M_Franke
Så berörande, du är verkligen en sann "ordmagiker"
2011-01-04

  Suzy med punkterna
Attans så fint detta var!!!
2011-01-04

    ej medlem längre
Sensuell...vacker...
Att tycka om.
2011-01-04

  Carola Bouvin
Mycket vackert och kärleksfullt!
2011-01-04

  Sophie Jennifer
Så fin! Jag har också tänkt så, hur kan man bli lyckligare - fast sedan så vänds det till, kan man bli olyckligare. Ändå kan man tänka tillbaka och ibland gör det inte lika ont.
2011-01-04

  Sophie Jennifer
Så fin! Jag har också tänkt så, hur kan man bli lyckligare - fast sedan så vänds det till, kan man bli olyckligare. Ändå kan man tänka tillbaka och ibland gör det inte lika ont.
2011-01-04

  lisa"puzzle"svensson
din dikt är så vacker och berör verkligen
2011-01-04

  Teresia Ridell
Ömsint, underbart o fantastiskt vackert !!
2011-01-04

  Junitvillingen
Åhhh du poetar så berörande..."jag tänker på dig ibland"...mmm, vackra minnen sparar man i guldask i sitt hjärta, plockar fram dem - ibland ofta, ibland då & då...till en början kan även vackra minnen göra ont men med tiden blir det allt lättare att le inom...din dikt griper tag om mina känslor, du lyckas verkligen påverka & beröra. TACK!
2011-01-04

  Anna Liljestrand
Den är fin, lågmäld och ärlig.
2011-01-04

  Ninananonia VIP
Vacker, sensuell och kärleksfull.
:)
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP