Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt undan tid, utan strid

TID!

tick, tack.....

Panik skrik!!!! Vart?!
Panik över tiden som tickar....

Vi gömer oss
Bakom pelare
Pelare tjocka som ekstammar
Med tak av metertjock marmor

Gömer oss för tiden


Skräckslagna av maniska panikskrik


Vi tystnar.....


Tystnaden under marmortak
Bakom tjocka pelare


Vi levde på naturen under oss
Runt oss


Gråa och lealösa och ruttnade hann den ikapp oss
Tiden

Han ser oss överallt
Tiden missar ingen, inget




Fri vers av mackepacke
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mackepacke
mackepacke