Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental misshandel

Det finns så mycket jag vill säga
vem ska lyssna?

Ingen ska behöva höra, ingen ska behöva se
en trasig själ, splittrad, förstörd
ligger utspridd, tagen av vinden
förd bortom både hopp och tro

Du såg en mur, började sparka
en spricka i fasaden
släppte in en strimma ljus
det tände ett hopp
kanske även jag kan bli funnen

Du fortsatte riva
hjärtat du fann, du tog, du stal
sålde vidare, på en sekund
utan tillbakablick
utan samtycke lämnade du mig

Men skärvor av en krossad själ hittades
av en främmande ny du

du finner del för del
pusslar och bygger
på höjden, på bredden

Blottad, naken
med ett bultande hjärta
utan skydd, utan mur
för alla att röra och förstöra

Förlåt du nya du
bli min soldat
skydda mig mot omvärlden
bygg min nya mur




Fri vers av mackepacke
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mackepacke
mackepacke