Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt kämpa

När du tappat hopp
förlorat fokus

tvivlet på livet stegrar
segrarna bytts mot förluster
inget finns kvar
utom mörker och elände

håll fast, stanna kvar
imorgon är en ny dag
med nya besvikelser
nya missöden
fler saker att gråta över

ty när du gråtit klart
förlusterna inte svider
besvikelserna kan skrattas åt
missödena tas med ro

då har du besegrat allt
då är du oövervinnerlig




Fri vers av mackepacke
Läst 1249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-11 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mackepacke
mackepacke