Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mer, ge mig dig

Orken tryter, huvudet hänger
Ögonen vill slockna, hjärtat vill bulta
Hårdare och hårdare, tvinga bort tröttheten
Ett ord till, ett leende till

Ge mig mer, ge mig mer




Likt en drog, ge mig bara mer



Ett ord, ett leende, ett svar





Ge mig mer, mer ge mig....


Jag vet vad jag vill ha, ge mig!




Ge mig mer, ge mig dig!
Jag vill ha dig




Fri vers av mackepacke
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mackepacke
mackepacke