Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stort fett tack till er poeter

Utan papper och penna
vet jag fan inte
vem jag är.

Tankarna kan komma
lika plötsligt
som
när man rycker till precis innan man somnar.
Man faller,
du vet.

Men vissa texter
byggs upp med
o m s o r g
och
e f t e r t a n k e

Men hur jag än får fram mina tankar
så vill jag att
du
ska läsa dem.

För när
du läser, käre poet,
så vet jag att
en tanke
eller kanske fler
dyker upp i din hjärna.
Och hur de tankarna än ser ut
så blir jag glad.

Det är nämligen så
att jag skriver för att
väcka något hos dig.
Om det så är att du ler
eller
himlar med ögonen
så blir jag glad.

Så länge jag har väckt en känsla.

Så det jag försöker säga är nog
tack
för att du läste det här.




Fri vers av Halv
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-05 00:34



Bookmark and Share


  leika
Tack själv.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv