Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg



Om tårar

innehöll regnbågens

alla färger

skulle jag lätt

kunna färga världen

med min innersta


gråt














Fri vers av Junitvillingen
Läst 696 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2011-01-05 08:39



Bookmark and Share


  Lotta Th
Blev fel om följd men kommentaren om Sorg består.
Tack. Eller vad man säger när man fallit i gråt.
2013-08-21

  Lotta Th
Åh!
Får mig att gråta.
Liksom din text Följd.
2013-08-21

  Maria T
Mycken smärta
2011-02-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina vackra talande bildvävnader skapar du här.
Skarpa och tillgängliga, men ändå ogreppbara som sorg är.
Men någonstans tror jag tårar har regnbågen i sig.
2011-01-06

  Valdemar Anders
Den var fin med många fina liknelser.
2011-01-06

  Mats Henricson
En suverän "målning" ! Metaforen är urläcker ! Bokmärker !
2011-01-05

  walborg
Du begåvade - tack!
2011-01-05

  stella
Vi behöver våra gråterskor...mycket skönskrivet!
2011-01-05

    ej medlem längre
den här vill jag spara
2011-01-05

  Niclas Petersson VIP
Målande känslosam. Och jättebra.
Gillar. Mycket.
2011-01-05

    Max Poisé
Oooh du är en mästare på att skapa känslostormar inom, som blåser ut ljum bris däremellan och formar mina tankar in i ett djup som kreerar nya tankar, viljor och hopp.

Vill
kan
och gör!!!
2011-01-05

  lisa"puzzle"svensson
spröd och vacker
2011-01-05

  •AW•
dina ord ger gråt en rikare mening
2011-01-05

  Anna*
Mitt i prick med ett minimum av ord! <3
2011-01-05

  Amorina
Berörande!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen